Wie ben ik

Praktijk PuurMel is sinds 2020 gevestigd in Peelo, Assen. De praktijk wordt geleid door Melanie de Groot.

Even voorstellen: mijn naam is Melanie de Groot. Mijn passie is de natuur en koken. Ik mag graag in verbinding staan met mijn omgeving, mijn familie, vrienden, met natuurlijk mijzelf en met de natuur.

In 2015 was ik die verbinding kwijt en leefde ik vanuit het perspectief dat ik van alles ‘moet’ doen. Hierdoor was ik bijna overspannen. Door veel te gaan wandelen ben ik gefascineerd geraakt door de natuur. Zo kwam ik er achter dat bepaalde planten eetbaar zijn, hier wilde ik meer van weten. Ik heb diverse cursussen en workshops gevolgd. En nadat ik er achter kwam dat kruiden een genezende werking hebben, was mijn interesse helemaal gewekt. Ik ben een opleiding gaan doen aan de HvNA. Dit is een 5-jarige opleiding als Natuurgeneeskundig therapeut. Hier komt het voor mij weer samen; Ik maak meer verbinding met mezelf, met anderen en met de Natuur.

En dit is wat ik mensen mee wil geven in de praktijk. Maak verbinding met jezelf, wat zijn je dromen en wensen, en ga hier voor. Mensen komen bij mij met een klacht. Samen met jou kijk ik naar hoe deze is ontstaan. Je krijgt een persoonlijk behandelplan passend bij jouw wensen, zodat je vanuit je eigen kracht kunt werken aan positieve gezondheid en ontwikkeling.

spreekkamer
behandelkamer