Natuurgeneeskunde

Bij een behandeling kijk ik naar het ontstaan van je klacht. Het systeem is op een gegeven moment uit balans geraakt, doordat je iets hebt meegemaakt en nog niet hebt kunnen verwerken. Dit manifesteert zich in het lichaam en geeft chronische klachten. Je persoonlijke ontwikkeling stagneert, en hiermee ervaar je een beperking van je vrijheid op fysiek, mentaal, emotioneel en sociaal niveau.

Mensen gaan hiervoor in de eerste instantie vaak naar een arts en via onderzoeken wordt er niets gevonden. Of krijgen mensen te horen; ‘dit is wat het is, leer er mee te leven’.

Door te analyseren wat er is gebeurt, hoe je dit hebt ervaren en vervolgens hoe je dit op kunt lossen, kan het systeem herstellen, waardoor je verder kunt ontwikkelen. Samen met jou kijk ik hoe we dit herstel kunnen inzetten.

Met behulp van Coaching/Leefstijl, Voeding, Fytotherapie, Bach remedie, Therapeutische Massage en uitkomsten van de Iriscopie geef ik je adviezen die makkelijk toe te passen zijn in je dagelijks leven.

Zodat je er zelf mee aan de slag kunt, en er binnen een paar weken al goede resultaten bereikt worden op het gebied van vitaliteit, fitheid, beter concentratie en uithoudingsvermogen. Met deze methode zijn er al positieve resultaten behaald bij mensen met klachten zoals: burn-out, vermoeidheid en fibromyalgie.

Om er voor te zorgen dat de behandeling goed aansluit bij adviezen die je mee hebt gekregen vanuit de reguliere medische zorg, werk ik complementair en houd ik bij de behandeling rekening met eventuele medicatie.